Selecteer een pagina
PUUR 5 jaar

Beste klanten, we zijn ontzettend blij dat we jullie weer mogen ontvangen!
Wij willen jullie graag wijzen op de regels die we hanteren om veilig naar de kapper te gaan.

U kunt het beste telefonisch een afspraak maken via 0411 672057 om onnodige drukte in de kapsalon te vermijden.

Gelieve niet per mail, Whatsapp, Facebook etc. proberen een afspraak te maken.

Wij werken met een planning naar aanleiding van het protocol. Dit betekent een aangepaste planning. Het kan dus zo zijn dat u niet direct geholpen wordt, we doen onze uiterste best om iedereen zsm te helpen. Uw begrip hiervoor.

Graag zien wij u terug in onze salon. 
Tot ziens bij Puur Hair & Style!

Veilig naar de kapper

Merken

DIVA

Een genot om mee te werken. Je hoeft géén kapper te zijn om je haar glazend en pluisvrij te krijgen. De keramische cilinder is geïnfuseerd met Argan en Macadamie olie én keratine. Dit zorgt voor een Superglans, Pluisvrij, Volume.

MARC INBANE

Bij ons in de salon is deze award winning.

Natural tanning spray ook te verkrijgen. Deze spray zorgt voor een mooi, egale, gebruinde huid. Zeer verzorgend door Aloë Vera & Gingko. Snel drogend, géén vlekken én veilig.

GOLDWELL

Al vanaf de jaren 40 een vertrouwd gezicht voor consument en kapper. Met de in 1956 ontwikkelde “Golden Spray” al sinds jaar én dag het nr 1 product. In onze salon werken wij dan ook zéér graag met de prachtige kleuren van o.a. Topchic, Colorance Acid Color & Elumen.

K.M.S.

De filosofie van K.M.S.
“Style Matters” past totaal bij onze salon!
Iedereen doet er toe! Ook geloven wij heilig in het Start – Style – Finish ritueel. Vraag in de salon naar jouw ideale stappenplan. Al 40 jaar behoort dit merk tot de top van kappersland!!! De unieke combinatie van technologie en natuurlijke ingredieënten is kms een musthave!!